Samsung Galaxy Unpacked

Nová éra umělé inteligence: Galaxy Unpacked se blíží
Léto je za rohem a my s napětím očekáváme, kdy Samsung vypustí přesnější informace o všemi vyhlížené a očekávané akci Galaxy Unpacked. Odhadovaný termín má být kolem 10. července, místem pro představení se má stát Paříž.

Novinky, které mají být představeny, i když jde stále zatím o neoficiální informace, jsou téměř jisté: dvě varianty bezdrátových sluchátek, tři varianty chytrých hodinek, dva skládací smartphony a prsten Galaxy Ring, premiéra se blíží! Zdá se, že tentokrát bude Galaxy Unpacked rekordní, alespoň, co se týče do počtu představených produktů. Mezi konkrétními názvy, které jsme ještě nezmínili, by mělo jít o: Galaxy Buds3 a Buds3 Pro, dále pak Galaxy Watch7, Galaxy Watch7 Ultra a odlehčená verze Galaxy Watch7 FE a smartphony Galaxy Z Fold6Galaxy Z Flip6.

Samsung Galaxy Ring
Samsung dlouhodobě podporuje zdraví svých uživatelů. I proto se snaží při vývoji chytrých zařízení přinášet kompletní portfolio produktů, které jsou plně nápomocné při vaší cestě za zdravím. U chytrého prstenu Galaxy Ring tomu nebude jinak. Toto nositelné, chytré zařízení můžete využívat 24 hodin denně. Galaxy Ring získal certifikaci Bluetooth SIG, velikosti na výběr: S až XL, Bluetooth ve verzi 5.4, výdrž baterie až 9 dní (dle velikosti prstenu - baterie), to nezní špatně, co myslíte? Pokud nemáte v oblibě chytré hodinky, tak možná právě Galaxy Ring je řešení. Malý, kompaktní pomocník, kterého nevnímáte na ruce…

Zpět k chytrým hodinkám
Jestliže jste uživatel, který nefandí výrazným trendy změnám a inovacím, tak vás více zajímá uvedení nových variant chytrých hodinek. Jak sedmička v názvu Galaxy Watch7 napovídá, tak půjde o nástupce Galaxy Watch6. Nejvyšší model Galaxy Watch7 Ultra by měl být nástupcem Galaxy Watch5 Pro, přáním a očekáváním je zde opět baterie s větší kapacitou. Procesor Exynos W1000 by tomu měl zásadně pomoci. Jistě uvítáte i plánované vyšší úložiště a rychlejší dobíjení. Necháme se tedy překvapit! Nejlevnější variantou by měly být Galaxy Watch7 FE, jelikož budou disponovat ořezanějšími funkcemi. 

Nová generace skládacích smartphonů
Mezi spekulacemi ohledně smartphonů se objevila i zmínka o levnější verzi Galaxy Z Fold6 FE či Z Fold6 Ultra se zabudovaným stylusem S Pen. Nakonec od těchto typů Samsung asi upustil. Můžeme se tedy plně věnovat Z Flipu6 a Z Foldu6. Nová generace, co tedy očekávat? Proslýchá se, že u obou verzí skládacích smartphonů najdeme novou generaci skládacího displeje, znatelný posun by měl být v překladu displeje, který by měl být méně znatelný. Nedojde však k jeho vyrušení, takže záleží, do jaké míry ho méně uvidíte. Akce Galaxy Unpacked je úzce spjata se slovním spojením umělá inteligence. Všichni očekáváme, a snad budeme i mile překvapeni, které funkce Samsung nově přidá ke stávající Galaxy AI. Odpověď však stále nemáme na otázku, jak to bude s podporou češtiny. 

Závěrem hudební třešnička
Na poli bezdrátových sluchátek má Samsung vždy pestrou nabídku. Jaké jsou plány nyní? Dočkáme se nového vlajkového modelu? Vyhlížíme již zmíněné Galaxy Buds3 a Galaxy Buds3 Pro. Na letní akci Galaxy Unpacked snad dojde k představení. Očekáváme nový design, vylepšené ANC a větší baterii. 

Když je součástí představení i premiéra, tak to vždy stojí za to. Samsung přináší kompletní portfolio zařízení, která mají pomáhat a bavit. Bavte se i vy!

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×